perjantai 21. kesäkuuta 2013

Keskikesänholo

Juhannus vietetään tänä vuonna junassa istuskellessa, matkalla mummoni luokse Venäjälle. Huomenaamuna suuntaan siis Venäjälle päin, ja koko päivä sitten junassa matkaten. Postailla yritän  tabletilla loman aikana. Joka muten kestää johonkin elokuuhun asti. Emme ole päättänet vielä kuinka kauan ollaan, mutta siis elokussa luultavasti palaillaan takaisin Suomeen. Tabletilla sieltä yritän ain ajoskus postailla, kun kynsijuttujakin on tuolla matkalaukussa. Mutta tabletilla en sitten vamaan melkein mitään kirjoita, kuvat, käytetyt lakat ja ehkä pikkuisen jotain käytyistä lakoista, mutta paljoa teksitiä ei tul olemaan, toivottavasti se ei nyt kamalasti ketään haittaisi. Ajastelin tuossa pari postausta heinäkuun puolenväliin(siihn asti riitti kysiä. 
Mutta eiköhän se siitä, ja siirrytän kynsiin. Matkalle en jaksanut mitään vaikeaa tehdä. ''Tuosta vaikka tuo ja tuo lakka' tekniikalla valitu nämäkin lakat. 


Käytetty:

OPI  Wooden Shoe Like to Know?
Moda Young 37

Opi peitti kahdella kerroksella hyvin, ja päälle kerros tuota Moda Youngia. Ihan kivathan näistä tuli. Tuo holo on kyllä aika ihana. Ei se kuviin välittynyt yhtään. Kuva on muuten pokkailla otetu, koska järkkäri on jo paattu, jos ihmttelette huonompaa laatua.

Mutta pitemmitä puheitta HYVÄÄ JUHANNUSTA KAIKILLE :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti