sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Ostoksia

Nyt kun näitä ostoksia on jonkin verran kertynyt, voisin ne täälläkin esitellä. :)

Tällaista löytyi ihan kotopuolelta Kajaanista: 
 Seppälästä löysin Golden Rosen Graffiti 08, hintaan 0,50 € joka on siis tuollainen pastellin keltainen. Keltaiset eivät muuten näytä olevan kovin suosiossa, sillä alelaatikko oli täynnä keltaisia graffiteja  :D
Toinen lakka onkin sitten Rimmel 001 Diamond Dust. Siinä on hyvin pieniä tumman harmaita ja hopeita glitsuja, sekä paljon isompia hopeita holohexejä. Lakkarakkautta♥

Oulusta bongasin ..:

... Seppälästä Tiia Vanhatapion Black Birdin ja Fool's Goldin. Fool's Goldhan on kynsilläkin jo esiintynyt. Hintaa näillä oli sitten yhteensä 5€ .


..Ja siitä samasta Seppälästä vielä uusi lakkarakkaus Golden Rose Jolly Jewels 115, ja samalta merkiltö myös päällyslakka. Nyt kyllä kaduttaa kun en ostanut enemmän noita Jollyjä!

Oulun Stockmannilta löytyi..

 ...Lorealin Confettis! Olin pitkään  himoinnut tuota, mutta just kun olin menossa ostamaan - ei missään. Kaikki oli siis jo täältä pikkukaupungista ostettu, mutta onneksi Oulussa vielä oli :). Maksoi tämä 5,90€.

 ..Konadin kukkalaatta m36. Niin houkuttelevia kukkia että en pystynyt jättää sitä kauppaan. Ostin tämän siis hintaan 6,50€.

 .. Konadin m59, jota olin siis jo pitkään himiöinyt, ja vihdoin se on minun! :) Ja maksoi saman verran kuin ylläolevakin laatta, eli 6,50€.

Ja viimeiseksi vielä Kajaanin Tiimarista löytyneet samottijauheet.

Nämähän maksoivat 9,99€, mutta kassalla sainkin tietää että oli 70% alennus, mutta kassaneiti ei ollut vain kerennyt laittaa vielä alennuslappuja niihin. No sainkin nämä sitten 3€ per paketti. Yhteen pakettiin siis kuuluu viisi purkkia samettijauhetta. :)
Tässä vielä toinen paketti, jonka ostin heti kun sain tietää että hintaa näillä oli vain 3€. 

Onko ostokset teidän mieleen? 

4 kommenttia:

  1. Vähänkö kiva, että noi samettijauheet olikin noin mojovassa alennuksessa! :) Meijän tiimaariin niitä ei koskaan ees tullut ;o eikä voineet tilata esim. Oulusta kun rahti olis ollut niin suuri :o Pyh, sanon minä.

    VastaaPoista
  2. Aawwss, noi Konadit! Itsekin olen halunnut nuo laatat perhosten ja lumihiutaleiden takia.

    VastaaPoista